کفسابی موزاییک
موزاییک به عنوان یکی از محبوب ترین انواع کفپوش شناخته میشود. موزاییک به دلیل سیمانی که در آن به کار رفته است، حساسیت بالایی به آب، سرما و یخ زدگی دارد.
به دلیل وزن بالایی که دارد ممکن است نشست کند یا اگر روغن ماشین روی آن بریزد به سادگی تمیز نمیشود. کفسابی موزاییک برای برطرف کردن این مشکلات است.
تا هر گونه آسیبی که در آن ایجاد میشود را به سادگی به کمک چند مرحله ساب زنی از بین ببرد.
کف سابی موزاییک حیاط و پارکینگ معمولا زمانی انجام میشود که ظاهر زیبای آن از بین رفته، سیاه شده، رسوب آب دارد یا نشست کرده است.
اگر موزاییک در بدترین شرایط باشد و هیچ اثری از زیبایی اولیه آن در کفپوش نمانده باشد، سنگسابی مثل یک معجزه برای آن است. تا یک بازسازی مرتب و حرفه ای را بدون آسیب رساندن به آن انجام دهد.
برای سفارش کفسابی موزاییک با شماره 09307770322 تماس بگیرید.
کفسابی موزاییک حیاط
به دلیل تماس مستقیم باران و گرد و غبار، اگر موزاییک تیشه ای یا برجسته باشد خیلی سریع سیاه میشود. استفاده از شوینده باعث چندبرابر شدن این کثیفیها میشود. کف سابی موزاییک با استفاده از ساینده مخصوص سیاهیها را کامل تمیز کرده و سطح آن را به حالت اول باز میگرداند.
دلیل سیاهی گرفتن موزاییک چیست
استفاده از انواع مواد شوینده یا ریختن روغن ماشین میتواند باعث سیاه شدن موزاییک شود. اما دلیل اصلی سیاه شدن موزاییک جنس برجسته یا مات آن است. معمولا بخاطر قیمت پایین موزاییک آن را کامل در کارخانه ساب نمیزنند. به همین دلیل با رفت و آمد و شستشو موزاییک خیلی سریع سیاه میشود.
قیمت کفسابی موزاییک چقدر است؟
به دلیل جنس سیمانی که دارد راحت تر از دیگر کف پوشها لایه برداری میشود و صیقل میخورد.
نوع موزاییک | قیمت(مترمربع) | نوع ساب |
صاف | ۴۰ت | بتونه |
شیاردار | ۳۰ت | فرچهشویی |
چرا موزاییک فرسوده میشود؟
1- عدم فرش کردن تراز موزاییک: اجرای ناهماهنگ قالبهای موزاییک کنار یک دیگر منجر به جدا شدن مصالح شده و در نتیجه باعث نشست کردن موزاییک میشود.
2- خالی شدن بند موزاییک: خالی شدن بند موزاییک به دلیل نظافت غلط یا رفت آمد وسایل نقلیه سنگین یا استفاده از مصالح ساختمانی ضعیف اتفاق میافتد.
3- نشست کردن: نشست کردن موزاییک به خاطر خالی شدن بند زیر آن است. که دلیل اصلی آن استفاده از مصالح ضعیف است.
4- سیاه شدن موزاییک به دلیل ریختن روغن وسایل نقلیه و مواد شوینده.
اکثرا برای نظافت موزاییک از شویندهها استفاده میکنند. چرا که عمدهترین روش خانگی برای تمیز کردن موزاییک است. اما این روش سالهاست که منسوخ شده و کاملاً غیر اصولی و غلط است.
مواد شوینده خیلی سریع به موزاییک آسیب رسانده و لعاب و براقیت آن را از بین میبرد. روغن ماشین نیز در بین بافتهای آن نفوذ کرده و سیاهی را در داخل آن جذب میکند.
راه حل برطرف کردن مشکلات از روی موزاییک چیست؟
موزاییک در کنار محبوبیت زیاد(قیمت ارزان، تنوع بالا) و مزایایی که دارد. معایبی هم دارد!
جنس ضعیف موزاییک خیلی سریع باعث فرسایش آن میشود. البته اگر نظافت و نگهداری درستی داشته باشید سال ها بدون ایراد برای شما کار خواهد کرد.
اما اگر به هر دلیلی موزاییک فرسوده شده است، از کف سابی موزاییک برای برطرف کردن مشکلات استفاده کنید.
بعد از کفسابی حداقل هفته ای یک بار موزاییک را با آب و کف ریکا شستشو دهید.
بعد از شستشو به کمک طی آب کش، آب موزاییک را کامل خشک کنید.
با رعایت این نکته خیلی ساده موزاییک حداقل ده سال بدون فرسایش کار میکند.
شستن موزاییک با جوهر نمک
ممکن است لکه و کثیفیهایی در موزاییک باشد که با شستن و نظافت تمیز نشود، و به اجبار اقدام به شستن موزاییک با جوهر نمک کنید.
بلافاصله موزاییک سفید و تمیز میشود. اما در واقع شستن موزاییک با جوهر نمک باعث از بین رفتن عاج آن میشود(بخاطر شیمیایی بودن). در نتیجه بعد از مدت کوتاهی سیاهی به موزاییک برمیگردد.(بیشتر از قبل) اگر این کار را چندین بار تکرار کنید، بافت موزاییک آسیب دیده و لایه های بیشتری از بین میرود.
حتی جوهر نمک رقیق شده را هم برای تمیز کردن موزاییک استفاده نکنید. بهترین روش استفاده از کفسابی موزاییک برای تمیز کردن کثیفی و سیاهی ها است.
فرچه زدن موزاییک برای از بین مصالح ریخته شده
برای تمیز کردن موزاییک، با هزینه پایین و بازدهی بالا، زمانی که روی آن مصالح ساختمانی ریخته است، بجای استفاده از شوینده و آسیب رساندن به موزاییک. انجام فرچه زنی روی موزاییک کیفیت بالایی ارائه میدهد.
این کار با فرچه های سیمی روی موزاییک انجام میشود. تمام سیمان، رنگ، گچ، سیاهی، بتونه را تمیز و موزاییک را همانند روز اول تمیز میکند. قیمت این کار برای هر متر از 15 هزارتومان است.
چگونه موزاییک را براق کنیم؟
با انجام کفسابی موزاییک براق میشود؟ بله!
بستگی به جنس موزاییک هم دارد. اگر موزاییک سنگی باشد، انعکاس نور مثل سنگ میشود. اما موزاییک سیمانی درصد پایین تری از براقیت را با کفسابی تجربه میکند. با این حال کفسابی موزاییک با مراحل بیشتر از معمول (۵بار) میتواند در براق شدن موزاییک تاثیر بیشتری داشته باشد.
استفاده از لقمه ایتالیایی یا پودر خشک برای براق کردن موزاییک بسیار تاثیر دارد.
واکس براق کننده موزاییک چیست؟
اگر در زمان سفارش کفسابی موزاییک با نام هایی همانند واکس یا پولیش براق کننده موزاییک مواجه شدید، سریعا دست به کار شوید تا آسیب هارا از موزاییک خود دور کنید!
کفسابی باید با روش سنتی انجام شود، نیاز به براقیت بیشتر در موزاییک نیز با ادامه همین فرایند ممکن میشود.
استفاده از هرگونه واکس براق کننده موزاییک یا پولیش های روغنی، همانند واکس کفش است. در اولین گرد و غباری که روی موزاییک بشیند، رویه آن سیاه شده و سریع جذب چربی میشود.
همچنین بخاطر لغزندگی سطح خطر آسیب در افراد نیز افزایش مییابد.
پاک کردن روغن از روی موزاییک با کفسابی
یکی از معضلات موزاییک، تمیز نشدن روغن ماشین یا موتور از روی آن است روش های دستی زیادی وجود دارد برای پاک کردن روغن از روی موزاییک. اما اکثر آن ها یا تاثیر ندارد یا تاثیر جزئی دارد.
برای پاک کردن روغن از روی موزاییک کافیست یک بار از کفسابی موزاییک استفاده شود. تمام سیاهی روغن از موزاییک بیرون آمده و به حالت اول برمیگردد.(این روش با متد کارخانه انجام میشود، و هیچ آسیبی به بافت موزاییک نمیزند)
استفاده از ( جوهرنمک، جوهر لیمو، نوشابه، صابون مخصوص، پاک کننده مخصوص موزاییک،) همگی بصورت موقت عمل کرده و بیشتر به موزاییک آسیب میزنند.
آموزش مهم: برای پاک کردن روغن از روی موزاییک با روش های دستی حتما قبل از استفاده از انواع مواد، آن را در بخش کوچکی تست کنید، و بعد از چند ساعت روی آن راه بروید، رد پا روی موزاییک میماند و سریع سیاهی را جذب میکند.
مراحل کفسابی موزاییک چیست؟
برای اینکه بتوانیم مشکلات موزائیک را به صورت ریشهای و کاملاً حرفهای با استفاده از ابزار و دستگاهها حل کنیم. از کفسابی موزاییک استفاده میکنیم.
مرحله اول: در کف سابی موزاییک از یک دستگاه تک یا سه فاز استفاده میشود. در زیر دستگاه لقمه سابهای مخصوصی بسته میشود.
که به صورت شمارهبندی از دو صفر تا ۱۰۰۰ برای سطح موزاییک تعبیه شده است. لقمهها به صورت ترتیبی و ردیفی پشت سر هم زیر دستگاه بسته شده و روی موزاییک کشیده میشود.بر اثر سایش لقمهها با سطح موزاییک لایه کاملاً عمیق از روی موزاییک تراشیده میشود.
بعد از تراشیدن لایه اضافه از روی موزاییک که اصطلاحا با آن ناخنک یا ناهمواری هم گفته میشود. بندها و شکستگیها که در سطح موزاییک از قبل وجود داشتند اما سیاهی روی آن را پوشانده بود کاملاً نمایان میشود.
مرحله پایانی: بندها، ترک و شکستگی های موزاییک کامل ترمیم میشود(با استفاده از بتونه) سپس مراحل ساب نرم روی موزاییک کشیده میشود.برای اینکه براقیت موزاییک با رفت و آمد از بین نرود ساب زنی تا مراحل اسیدی ادامه پیدا میکند.
چرا کفسابی موزاییک مهم است؟
زمانی که مشکلات در موزاییک دیده میشود. اگر به موقع برای رفع آن اقدام نکنیم.
روز به روز بیشتر شده و هزینههای بازگشت آن به حالت اول بیشتر خواهد شد. کفسابی موزاییک مهم است چرا که اگر در زمان درست و بصورت اصولی اجرا شود.
میتواند تمام دغدغههای شما را تا سالهای سال از کفپوشهایتان راحت کند.
ساب زدن موزاییک تمام ایراد و اشکالات آن را به صورت کامل برطرف کرده و خیال شما را از آسیب مجدد به آن راحت خواهد کرد.
همچنین جلوه و زیبایی خاصی به سطح خواهد بخشید.اگر موزاییک را در پارکینگ فرش کرده باشید و با مشکل ماندن رد لاستیک روی آن روبرو شدهاید. کفسابی پارکینگ به صورت کامل این مشکل را از سطح موزاییک شما برطرف خواهد کرد.
بندکشی موزاییک چگونه انجام میشود؟
در بندکشی موزاییک از دو مدل مواد بتونه مخصوص این کفپوش استفاده میشود. بهترین مارک با توجه به تجربه کاری تیم کفسابیت چسب بتن ساروج است.
بندهای موزاییک که بر اثر لایه برداری کاملا خالی شده است یک مرتبه با فرچه شویی تمیز میشود. حداقل دو ساعت زمان نیاز است تا آب آن کاملاً خشک شود.
پس از خشک شدن کامل بندها شروع به ترمیم خلل و فورجهای سطح موزاییک میشود. در این بندکشی که دو یا سه مرتبه تکرار میشود. تمام سوراخ سنبهها و شکستگیها کامل پر میشود. بعد از اتمام بندکشی حداقل یک روز کامل نیاز است تا بندکشی خشک شود.
پاک کردن سیمان از روی موزاییک با کفسابی
از مشکلاتی که بیشتر در سطح موزاییکهایی که در بخش بیرونی یا حیاط دیده میشود وجود دارد ریختن سیمان بر روی موزاییک است. البته ریختن سیمان نیز چند نوع است.
در برخی از موارد دیده میشود که همسایه کناری شما ساختمانی را میسازد و بر اثر سیمان کاری آن لکههایی از آن روی موزاییک شما میریزد.
اگر بخواهیم یک پرانتز باز کنیم اگر موزاییک شما شیاردار باشد متأسفانه کفسابی هم نمیتواند به صورت ۱۰۰ به شما کمک کند.
چرا که لقمه ساب کفسابی میتواند رویه صاف را تمیز کند. برای موزاییکهای شیاردار از فرچه شویی و فرچههای سیمی استفاده میشود.
این فرچهها توانایی برداشتن سیمان از سطح موزاییک را ندارند و تنها قابلیت تمیز کردن سیاهی و جرمها را دارد. به همین خاطر اگر سیمان در بین بندهای موزاییک شیاردار ریخته باشد تمیز کردن آن کار سختی خواهد بود.
پیشنهاد میشود که حتماً قبل از اجرای سیمان کاری از کارفرما بخواهید که روی موزاییکهای شما را با یک کاور یا ابزار مخصوص بپوشاند.اما اگر موزاییک صاف باشد و روی آن سیمان ریخته باشد.
کفسابی تمام سیمانها را به صورت کامل از بین خواهد برد. همچنین از دیگر سیمانهایی که در سطح موزاییک دیده میشود، سیمانی است که در زمان فرش کردن به عنوان دوغاب بر روی آن کشیده میشود و بر اثر بیتوجهی کاشی کار تمیز نمیشود.
این نوع سیمان نیز اگر مدت زمان زیادی بر روی موزاییک بماند تمیز کردن آن کار سختی خواهد بود.
اما با کفسابی موزاییک این مشکل نیز به صورت کامل و ریشهای برطرف خواهد شد.
نکته: توجه داشته باشید موزاییک به خاطر جنس سیمانی که دارد،اجرای ساب مراحل کم(زبر کردن) باعث سیاه شدن بعد از مدت زمان کوتاهی میشود. اجرای ساب برای موزاییک باید با مراحل کامل انجام شود تا نیاز به کفسابی مجدد نداشته باشد.
ساب زدن موزاییک
ممکن است این خدمات را (کفسابی موزاییک) با نام های مختلفی بشنوید. این موضوع دلیل بر تفاوت نوع کار و ابزار آن نیست. تبلیغات افراد سودجو در رابطه با اصطلاحات خاص را در این زمینه نخورید. ساب زدن موزاییک یا کفسابی و سنگسابی همگی یک کار مشترک را انجام میدهند.
تنها تفاوت مهم در دو نوع ساب موزاییک: فرچه شویی و کفسابی کامل آن است. در فرچه شویی موزاییک یک مرحله ساب برای تمیز کردن اجرا میشود. و در کفسابی کامل صفر تا صد کار با یک هزینه مشخص انجام میشود.
کفسابی تمام مشکلات موزاییک را برطرف میکند؟
کفسابی موزاییک تمام مشکلات سطحی و عمیق را کامل از سطح آن برطرف میکند. در واقع با سابیدن موزاییک، لایه کاملی از روی آن برداشته میشود که شامل تمام آسیبها در آن است.
مشکلاتی همچون سیاه شدن سطح موزاییک با انواع مواد شوینده یا روغن. زنگ زدگی. رسوب آب، رد لاستیک، جای گلدان.
مشکلات دیگری مثل: ناخنک، نشست کردن موزاییک تماما با کفسابی کردن برطرف میشود.